Tutorial Toko Online Part 1: Menambah Pengunjung Pembeli

Tidak banyak yang akan saya sampaikan tentang Tutorial Toko Online Part 1:  Menambah Pengunjung Pembeli paling cuman ada 4 tips meningkatkan traffic toko online yang memiliki tinkat keberhasilan cukup tinggi untuk mendatangkan pengunjung ke toko online anda.

Semakin tinggi traffic toko online maka semakin tinggi juga kesempatan untuk terjadinya order terhadapa barang yang anda jual di toko online anda entah itu toko online baju, toko komputer online atau toko online apa saja lah.
tutorial-toko-online


Tips Tutorial Toko Online Untuk Menambah Pembeli


Tips traffic pertama : 

Tutorial Toko Online dengan memanfaatkan jejaring sosial seperti facebook,twitter,patch,instagram,dll karena dari ke semua jejaring sosial itu merupakan yang paling banyak di gunakan oleh orang indonesia. Jangan lupa buatlah halaman Fans Page atau Group untuk menjaring calon-calon pembeli.

Dengan memanfaatkan dengan sosmed akan menjadi potensi pasar yang baik untuk berjualan di dunia maya serta dengan pemanfaatan jejaring sosial untuk meningkatkan traffic toko online ini sama saja dengan praktek meningkatkan traffik website atau blog biasa.

Tips Traffic Kedua : 

Tutorial Toko Online kedua menggunakan jasa para blogger tanah air untuk memberikan review terhadap toko online anda. tentunya cara ini akan memakan sedikit biaya karena biasanya para blogger akan menentukan tarif atas review yang meraka lakukan.

Supaya tidak memakan banyak waktu anda bisa mengadakan kontes blog atau kontes blog berdasarkan tema dari toko online anda. Biasanya para blogger tanah air sangat sengan dengan adanya kontes blog apa lagi hadiah yang di janjikan terbilang lumaya.

Tips Traffic Ketiga : 

Tutorial Toko Online ketiga dengan cara berbayar ke situs penyedia jasa review web dengan jasa meningkatkan traffic toko online yang ketiga ini juga akan memakan biaya karena tips nya adalah dengan menggunakan program periklanan PPC ( Pay Per Clik ) seperti google adsense, adsense cemp, kliksaya Dll.

Dengan menggunakan promosi berbayar dari PPC ini anda akan mendapatkan pengunjung yang tertarget apa lagi jika anda menggunakan jasa periklanan Google adsense.

Tips Traffic Keempat :

Tutorial Toko Online yang keempat ini yaitu dengan memanfaatkan blog dengan membuat blog pribadi sendiri akan menambahkan promosi dengan gratis, jadi begini buatlah sebuah blog dan rajin-rajin mengupdate artikel di blog tersebut setelah itu berikan tautan-tautn link yang menunju ke toko online anda seperti memasang banner dll.

Cukup sekian pedoman artikel tentang Tutorial Toko Online Part 1:  Menambah Pengunjung Pembeli. Apabila bermanfaat silahkan shared dan like artikel ini :)

496 Responses to "Tutorial Toko Online Part 1: Menambah Pengunjung Pembeli"

  1. terimakasih atas informasinya semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  2. artikelnya bagus,terimakasih atas informasinya
    izin share gan_

    ReplyDelete
  3. sangat bermanfaat,
    terimakasih atas informasinya.

    ReplyDelete
  4. ijin share and ijin nyimak

    ReplyDelete
  5. artikel yang agan posting ini sungguh bermanfaat dapat membantu menambah wawasan kami.. terimakasih banyak.

    ReplyDelete
  6. informasinya sangat bermanfaat sekali, semoga sukses, ditunggu ya informasi selanjutnya, terimakasih :) jangan patah semangat yaa !! salam marketing online

    ReplyDelete
  7. informasinya sangat bermanfaat sekali, semoga sukses, ditunggu ya informasi selanjutnya, terimakasih :) jangan patah semangat yaa !! salam marketing online...

    ReplyDelete
  8. artikelnya sangat bermanfaat dan membantu menambah wawasan saya,, terus semangat menulis artikel yang bermanfaat lainnya gan.
    thanks ya..

    ReplyDelete
  9. artikel nya bermanfaat sekali, membantu menambah wawasan kami. terimakasih banyak gan.

    ReplyDelete
  10. informasi yang sangat bermanfaat untuk menambah wawasan kami.
    Jangan lupa ya kunjungan baliknya :)
    thanks gan

    ReplyDelete
  11. sangat menarik artikel yang agan posting,, thanks ya..

    ReplyDelete
  12. artikelnya sangat menarik dan bermutu, ditunggu artikel' selanjutnya yang lebih menarik dan lebih bermutu.
    thanks ya gan.

    ReplyDelete
  13. artikelnya sangat menarik dan bermutu, saya tunggu ya artikel" selanjutnya yang lebih menarik dan lebih bermutu. thanks ya gan

    ReplyDelete
  14. sangat bermanfaat gan,, ane tunggu ya artikel" selanjutnya.
    thanks gan

    ReplyDelete
  15. informasi yang sangat menarik, saya tunggu artikel" selanjutnya ya gan.
    thanks

    ReplyDelete
  16. artikel yang agan posting sangat membantu kami menambah wawasan dan pengetahuan.
    thanks ya gan.

    ReplyDelete
  17. keren gan artikelnya, sangat membantu untuk menambah wawasan.
    thanks gan.

    ReplyDelete
  18. informasi yang sangat bermutu, menambah wawasan kami.
    terimakasih banyak gan :)

    ReplyDelete
  19. informasinya sangat bagus, saya tunggu artikel" selanjutnya yang lebih menarik dan bermanfaat ya gan.
    thanks

    ReplyDelete
  20. artikelnya sangat bermanfaat dan sangat membantu dalam menambah pengetahuan saya.
    terimakasih banyak gan :)

    ReplyDelete
  21. so, kalau mau jadi blogger itu harus rajin" deh yaa

    ReplyDelete
  22. informasinya sangat menarik, saya tunggu artikel" selanjutnya yang lebih menarik ya gan.
    thanks gan.

    ReplyDelete
  23. keren artikelnya sangat menarik dan juga bermanfaat,
    thanks ya gan.

    ReplyDelete
  24. informasinya sangat menarik dan juga bermanfaat untuk menambah wawasan saya.
    terimakasih banyak gan :)

    ReplyDelete
  25. sangat bermanfaat gan,, ane tunggu ya artikel" selanjutnya. Thanks gan

    ReplyDelete
  26. informasi yang sangat bermanfaat untuk menambah wawasan kami.
    Jangan lupa ya kunjungan baliknya :)
    thanks gan

    ReplyDelete
  27. informasinya sangat bermanfaat sekali, semoga sukses, ditunggu ya informasi selanjutnya, terimakasih :)

    ReplyDelete
  28. yang namanya punya bisnis online shop itu harus pintar dan harus rajin yaa gan :D

    ReplyDelete
  29. informasinya sangat bermanfaat sekali, semoga sukses, ditunggu ya informasi selanjutnya, terimakasih :)

    ReplyDelete
  30. bermanfaat bgt,
    terimakasih ats informasinya,.
    izin share

    ReplyDelete
  31. Memang ilmu itu bisa didapat dari mana saja, termasuk dari artikel ini. thanks ya gan artikelnya sangat bermanfaat.
    jangan lupa kunjungan baliknya ya gan.

    ReplyDelete
  32. informasinya singkat namun penuh arti dan sangat bermanfaat.
    thanks bos.

    ReplyDelete
  33. oke gan siip " sosmed adalah potensi pasar yang sangat baik untuk berjualan secara online"
    thanks ya gan,
    jangan lupa kunjungan balik nya nih hehe

    ReplyDelete
  34. artikelnya sangat bermanfaat. thanks ya gan

    ReplyDelete
  35. sangat bermanfaat gan infonya.
    sorry ya blogwalking :D
    jangan lupa kunjungan baliknya gan hehe
    thanks ya

    ReplyDelete
  36. bermanfaat sekali gan, ditunggu artikel-artikel selanjutnya ya.
    thanks

    ReplyDelete
  37. tips yang terakhir juga lumayan efektif ya untuk menambah jumkah pengunjung blog atau pun pembeli..

    jangan lupan kunjungan baliknya gan, thanks ya

    ReplyDelete
  38. kunjungan rutin gan, hehe sorry ya blogwalking.
    jangan lupa kunjungan baliknya. thanks ya.

    ReplyDelete
  39. terimakasih informasinya sangat bermanfaat, saya tunggu artikel" selanjutnya ya..
    jangan lupa kunjungan baliknya gan, thanks

    ReplyDelete
  40. Informasinya sangat lengkap dan bermanfaat, semoga makin sukses ya gan..
    thanks

    ReplyDelete
  41. Artikelnya sangat bermutu dan bermanfaat untuk menambah wawasan kami.
    sorry ya blogwalking hehe
    thanks

    ReplyDelete
  42. thanks ya gan infonya, pas banget nih soalnya traffic blog aku jadi menurun ..

    ReplyDelete
  43. yang paling menguntungkan itu dari sosmed,, seperti facebook, twitter, path, ig, dll ya gan..
    soalnya sekarang jaman nya semua kalangan memiliki akun sosmed itu.

    ReplyDelete
  44. sangat menarik dan sangat bermanfaat gan artikelnya, thanks ya gan

    ReplyDelete
  45. artikelnya sangat menarik dan bermanfaat gan,.ditunggu ya artikel" berikutnya.
    thanks ya gan

    ReplyDelete
  46. Oke terimakasih banyak artikelnya sangat bermanfaat dan mudah dipahami.
    Sukses selalu gan

    ReplyDelete
  47. artikel yang anda posting sangat menarik dan sangat bermanfaat, saya tunggu artikel-artikel berikutnya gan.
    Semoga sukses !

    ReplyDelete
  48. Saya senang sekali bisa berkunjung ke blog ini, karena didalam nya saya mendapatkan informasi yang sangat bermanfaat.

    ReplyDelete
  49. gak sia-sia gan nulis artikelnya, sangat bermanfaat.
    thanks ya

    ReplyDelete
  50. terimakasih banyak informasinya sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  51. artikel anda sangat bermanfaat, sukses selalu gan!

    ReplyDelete
  52. artikelnya sangat menarik dan bermanfaat, sukses terus gan!

    ReplyDelete
  53. artikelnya bermanfaat sekali, sukses terus gan!

    ReplyDelete
  54. terimakasih banyak informasinya sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  55. Thanks very useful.
    Will certainly share site with my good friends

    ReplyDelete
  56. Sangat bermanfaat sekali gan bisa berkunjung ke blog Anda,,, makasih banyak ya

    ReplyDelete
  57. Terimakasih informasinya sangat bermanfaat, sukses terus gan!

    ReplyDelete
  58. Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well this article that i've been waited for so long. I need this article to complete my assignment in the college, and it has same topic with your article. Thanks, great share.

    ReplyDelete
  59. Thanks for sharing. I hope it will be helpful for too many people that are searching for this topic.

    ReplyDelete
  60. Menarik sekali gan artikelnya, saya suka dengan isi topiknya sangat bermanfaat.
    thanks ya.

    ReplyDelete
  61. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.

    ReplyDelete
  62. the article is pretty good and interesting to see. I was glad to have been here

    ReplyDelete
  63. Thank you for all that you have given to me, hopefully all of these are useful for all of us.

    ReplyDelete
  64. Thank you for all the information may all be beneficial

    ReplyDelete
  65. Thank you very much. This is very useful for me, I wait for another article.
    good luck gan!

    ReplyDelete
  66. Your article is very helpful to add my insights. all very interesting topic of your article so always make people want to read.
    Thank you and good luck gan!

    ReplyDelete
  67. Beautiful post you have shared with us. this post has amazing posts in this post. I want to say thanks for this post.

    ReplyDelete
  68. The article is pretty good and interesting to see. I was glad to have been here.

    ReplyDelete
  69. I read an article that is very useful, not futile time I take to visit your blog.

    ReplyDelete
  70. Saya sangat senang sekali bisa berkunjung ke blog agan, artikelnya sangat menarik dan bermanfaat. Tetap semangat ya gan!

    ReplyDelete
  71. Topik artikel anda sangat bermutu sekali, saya senang bisa berkunjung ke blog anda. Tetap semangat ya gan!

    ReplyDelete
  72. Saya suka dengan setiap artikel yang anda tulis, semuanya sangat bermutu. Sukses terus gan!

    ReplyDelete
  73. Terimakasih telah berbagi informasi yang menarik dan bermanfaat, teruslah berkarya sukses terus !!

    ReplyDelete
  74. I enjoyed reading your article , thank you for giving me some very interesting information

    ReplyDelete
  75. The first thing to visit this blog is useful information and add our insight and knowledge for us all thank you admin.

    ReplyDelete
  76. I've listened to the articles you post well, and the results are quite satisfactory, thank you for sharing useful information.

    ReplyDelete
  77. Terimkasih infonya, sangat bagus sekali, mudah di mengerti dan tetap selalu menjadi web yang bagus .. sukses yaaa :)

    ReplyDelete
  78. Thank you for all of this information may all be useful for the general lot.

    ReplyDelete
  79. Thanks for sharing such a informative article. I hope that this post is really useful for the people who looks for this.

    ReplyDelete
  80. When I first visit this site and try to look what this site talks about I was really amazed with. WOW! fantastic.You could have get new important and interesting topic to be discuss. Really feel great that I visit this site.

    ReplyDelete
  81. Should there be another persuasive post you can share next time, I’ll be surely waiting for it.

    ReplyDelete
  82. Excuse me, Sir. Permission to stop by and listened to a good article and this insightful. A very good job, thank you for sharing with us.

    ReplyDelete
  83. Very good article, Because it has been giving a lot of knowledge to me and of course all of the readers of this article.

    ReplyDelete
  84. Postings are so helpful at all thank you very much all of this.

    ReplyDelete
  85. Salam blogger, Teruslah semangat untuk menulis artikel-artikel yang lebih menarik dan bermanfaat lainnya.

    ReplyDelete
  86. Greetings blogger, my visit this morning was not in vain. I saw and read your blog very good quality.

    ReplyDelete
  87. His article is very good quality, I like his blog. This is extraordinary.

    ReplyDelete
  88. Everything if done in earnest surely will produce perfect results. As this blog which contains topics that are highly qualified.

    ReplyDelete
  89. very good quality article, you're is the best gan!

    ReplyDelete
  90. Your very inspiring great once in writing this article, I like your article.
    gan good luck!

    ReplyDelete
  91. I see all the articles you write it contains topics which are very excellent and useful. This is very great.

    ReplyDelete
  92. you are very good at writing an article. very inspiring and very helpful providing information to everyone and I like it.

    ReplyDelete
  93. Good quality and also it's website,interesting place to visit. Thank you!

    ReplyDelete
  94. I appreciate everything you have added to my knowledge base.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.Thanks

    ReplyDelete
  95. Glad I could visit this blog. No tired of her constantly listening to the articles that you write. Keep the spirit !!

    ReplyDelete
  96. Thanks for writing such a good article, I stumbled into your blog and read a few post.

    ReplyDelete
  97. I really appreciate this blog, because the blog is so interesting and useful for me.

    ReplyDelete
  98. I really appreciate this blog, because the blog is so interesting and useful for me. Thank you so much !

    ReplyDelete
  99. This is my regular visits admin, I like the results of your writing. Unbelievably interesting and certainly useful for me.

    ReplyDelete
  100. I am very happy with your article, written contents topic is very neat and quality.

    ReplyDelete
  101. Very glad I was able to come back to this blog . Thanks for treats a very interesting article.

    ReplyDelete
  102. These posts are very informative for me and everyone, i want to say thanks for this blog. keep it up.

    ReplyDelete
  103. Asked permission to visit here, just to add insight and knowledge.

    ReplyDelete
  104. I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.

    ReplyDelete
  105. You have good views, Keep up the good informative info.Good Quality and very informative Blog.

    ReplyDelete
  106. Her topic is very good quality contents all. I really like this blog.

    ReplyDelete
  107. Thank you for the article you wrote, it is very good quality contents all. I like this blog.

    ReplyDelete
  108. Thank you for your article, it's very good quality contents. I like this blog.

    ReplyDelete
  109. We greatly appreciate your work, this article is very useful for us. Thank you very much.

    ReplyDelete
  110. I think a visit to your blog it is important, because here I get the knowledge and insight. Thank you very much gan.

    ReplyDelete
  111. Increasingly frequent visitor to this blog, because I like being able to get the knowledge from here.

    ReplyDelete
  112. I like this blog, hopefully in the future continue to produce articles that are useful.

    ReplyDelete
  113. I'm very happy to visit this blog, I can get more science.

    ReplyDelete
  114. I'm very happy to visit this blog, I can get more science. Thank you so much.

    ReplyDelete
  115. Happy to be visiting your blog. In addition to getting information interesting, I also gain knowledge about the blogger. Thank you very much.

    ReplyDelete
  116. Happy to be visiting your blog. In addition to getting information interesting, I also gain knowledge about the blogger. Thank you very much.

    ReplyDelete
  117. Happy to be visiting your blog. Thank you so much for knowledge that you've given me.

    ReplyDelete
  118. Your article is very good and reliable, thanks to knowledge and information.

    ReplyDelete
  119. You have managed to create a quality article, and I have gained insight from this blog. Thank you so much.

    ReplyDelete
  120. I really like this article, very interesting and useful. May always successful.

    ReplyDelete
  121. I think this is perfect, you are good at writing articles. Thank you..

    ReplyDelete
  122. I think this is perfect, you have a lot of inspiration to write an article. Thank you so much..

    ReplyDelete
  123. I think this is perfect, you have a lot of inspiration to write an article.

    ReplyDelete
  124. I researed valuable information on this point as I am working on a class project. Thank you posting useful information and its now becoming easier to accomplish this task.

    ReplyDelete
  125. This is a great web site. Good sparkling user interface and very informative blogs.

    ReplyDelete
  126. This is a great web site. Good sparkling user interface and very informative blogs.

    ReplyDelete
  127. I think this article is very useful and can help anyone who needs it..

    ReplyDelete
  128. That’s very helpful information..thanks for sharing it to us.I like it very much,I’ll get your myspace.

    Tips Tangani Infeksi Luka Caesar

    ReplyDelete
  129. I think this article is very useful and can help anyone who needs it .

    ReplyDelete
  130. I really like this blog, because it contains very useful information. Thank you so much.

    ReplyDelete
  131. I really like this blog, because it contains very useful information. Thank you so much.

    ReplyDelete
  132. Happy to be visiting your blog, ask for his return visit to our blog yes. Thank you very much.

    ReplyDelete
  133. The more interesting and rich in information. A source of inspiration and opens a broad perspective,Hopefully more successful.

    ReplyDelete
  134. It feels very happy to visit your blog, and can gain insight into the many. Thank you so much ..

    ReplyDelete
  135. Thank you so much for providing individuals with an exceptionally splendid chance to read critical reviews from this site..

    ReplyDelete
  136. This website in my opinion is the only one of the most delicious web to visit, and the design is also very creative.

    ReplyDelete
  137. An offering of your article is very useful. I really like with all the content of this article, thanks for sharing.

    ReplyDelete
  138. Thank's for sharing, and i'm very like your article.

    ReplyDelete
  139. I am very enthusiastic to appreciate an article, because I really like her so overall quality.

    ReplyDelete
  140. I am very enthusiastic to appreciate an article, because I really like her so overall quality.

    ReplyDelete
  141. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. Thanks for such post and please keep it up. Great work.

    ReplyDelete
  142. This site is a site that is not bored to visit a nice stay. I like this site and thank you so much..

    ReplyDelete
  143. I don't know how often I visit this blog. What I know this blog is very useful to add to my knowledge. Thank you so much ..

    ReplyDelete
  144. it feels very delighted if visiting this blog, because my time is not to be in vain ..

    ReplyDelete
  145. Happy to be visiting your blog .. regards blogger.

    ReplyDelete
  146. You did a great blogger, you all of its articles contain information that is beneficial to all. Greetings Blogger ..

    ReplyDelete
  147. I really like this website, because it always gives positive knowledge to the visitors and was very helpful. Thank you so much ..

    ReplyDelete
  148. I really like this website, and I really appreciate your work. Greetings real bloggers..

    ReplyDelete
  149. Thanks to treat an interesting article, I really like this ..

    ReplyDelete
  150. Glad to be able to come back to your website. Thank you for treats an article that is very good quality.

    ReplyDelete
  151. Something that is very impressive for the reader in this site, it's no wonder that many visitors are on appreciation.

    ReplyDelete
  152. This article contains information that is highly qualified and detailed, I really like the article such as this.

    ReplyDelete
  153. Digestible article reader, I like the article such as this. You did a great.

    ReplyDelete
  154. This is something that is very useful for me, getting knowledge from a great blogger like you. Thank you ..

    ReplyDelete
  155. Every article you write is very meaningful and useful for many people.

    ReplyDelete
  156. You have the idea of high creativity, no one if I am a frequent visitor to your blog because your blog has quality content.

    ReplyDelete
  157. You have the idea of high creativity, no one if I am a frequent visitor to your blog because your blog has quality content. I would go back again tomorrow..

    ReplyDelete
  158. I love being able to come back to this site, here a lot of knowledge that I can get.

    ReplyDelete
  159. I feel that you are a person who has a lot of inspiration, as evidenced by the articles you post this has many benefits for the visitors.

    ReplyDelete
  160. I feel that you are a person who has a lot of inspiration, as evidenced by the articles you post this has many benefits for the visitors.

    ReplyDelete
  161. It feels good to be able to come back and read your article this very quality. I wait for the newest articles of higher quality.

    ReplyDelete
  162. Another visit to this website because I want to get more interesting information.

    ReplyDelete
  163. We greatly appreciate your work, hopefully in the future you could be displaying a paper of higher quality.

    ReplyDelete
  164. In each visit I definitely get an invaluable insight for me. Thank you for your article

    ReplyDelete
  165. Whenever there is spare time I always visit this blog to listen to the articles you post so I can have the knowledge.

    ReplyDelete
  166. Whenever there is spare time I always visit this blog to listen to the articles you post so I can have the knowledge.

    ReplyDelete
  167. I wait for this article that lately, I'm looking for an article like this and this is the most appropriate site that I visited.

    ReplyDelete
  168. Nice website, the site is very interesting, a lot of helpful articles and the latest news that arouse interest. nice!!

    ReplyDelete
  169. News that you serve a very nice and interesting to see, hopefully this news can be useful for everything. success

    ReplyDelete
  170. Thank you so much for your article, I love everything that is in this article. Its content is very good quality and a writing language that you use very well.

    ReplyDelete
  171. I am so much pleased to get this planning. I am looking ahead to read more about it. This is a very lovely post.

    ReplyDelete
  172. An excellent information provided thanks for all the information I must say great efforts made to you.

    ReplyDelete
  173. This article that I've been waiting a lot of interesting and helpful information I get, thank you very much

    ReplyDelete
  174. Just wanna say hello to the author. I'm so impressed with how you design this page. It's pretty good.

    ReplyDelete
  175. Your content is valid and educational in my personal opinion. You have truly done plenty of research on this topic.Thanks for sharing it.

    ReplyDelete

Peraturan Berkomentar :
✔ Dilarang Komentar Mengandung SARA,SPAM,Promosi, dan OOT (Out Of Topic)
✔ Untuk Berkomentar Sebaiknya Gunakan Akun (OpenID / Name URL / Google+)
✔ Budayakan Baca Sebelum Berkomentar